Опис холодильного обладнання | Центр комерцiйноi технiки

Холодильне устаткування є системою охолоджування з компресорам, яка приводяться в дію двигуном транспортного засобу, і призначено для перевезення свіжих продуктів на малих вантажівках і автофургонах.

Стандартне холодильне устаткування складається з наступних компонентів:

·         Конденсатор

·         Випарник

·         Компресор з приводом від двигуна 

·         Монтажний комплект

·         Блок управління

Наші фахівці відповідно до Вашого технічного завдання можуть запропонувати установку холодильного устаткування провідних виробників на Ваш вибір:

              thermal2-6206246 thermoking-3395492 alex-8055908 carrier-8921673

Конденсатор

termal_master_2500_f1_condenser-9559186 

Випарник

termal_master_2500_f1_evaporetor-9475044

Контроллер і компресор – стоянка*

termal_controller_1-3846496stand-by_unit_1-3775416

* Компресор-стоянка – призначений для підтримки заданих низьких температур в термічному або ізотермічному фургоні вантажного автомобіля і забезпечення електроживлення автомобільних холодильних установок з прямим приводом від двигуна, в режимі стоянки при підключенні до однофазної мережі 220В або трифазній мережі 380В.

Рекомендації до температурного режиму**

Найменування вантажу

t* C при перевезенні

t* C при завантаженні

М’ясо, риба, консерви

Заморожені вантажі: м’ясо, субпродукти, м’ясо кроляче, птиця, риба, шпиг

не вище – 12

не вище – 8

Бистрозамороженниє м’ясні, рибні, кулінарні вироби

не вище – 18

-18

Ковбаси і ковбасні вироби варені

0, + 6

8

Ковбаси копчені

0, – 3

0, + 4

Ковбаси копчені

0, – 3

0, + 4

Ковбаси сирокопчені

(+ 10) – (+ 8)

(+ 10) – (+ 8)

Консерви всякі (окрім рибних)

(+ 15) – (+ 20)

Консерви рибні

10

0

М’ясо і птиця охолоджені

0, – 1

0, + 4

М’ясо захололе

(+ 10), (+ 4)

(+ 4), (+ 12)

Ікра рибна

0 – (- 5)

0

Маринадів, балики копчені і в’ялені

0 – (- 3)

0

Пресерви рибні 

0 – (- 5)

0

Риба гарячого копчення не заморожена  віще

не вище – 8

-10

Риба копчена, сушено-в’ялена

5

0

Риба крепко-, среднесоленая 

-5

2

Риба охолоджена перекладена льодом

0 – (- 1)

3

Слабосоленая оселедець в ящиках  не віще

не вище – 6

-6

Овочі і фрукти

Абрикоси  

(+ 3) – 0

3

Ананаси

(+ 11) – (+ 8)

(+ 10) – (+ 13)

Баклажани

(+ 10) – (+ 8)

(+ 7) – (+ 10)

Банани не зовсім зрілі

(+ 1) – (+ 11)

(+ 12) – (+ 15)

Виноград

(+ 8) – (+ 1)

8

Вишня, черешня

(+ 2) – (+ 1)

3

Горох лопатка

(+ 5) – (+ 1)

5

Груші

(+ 5) – (+ 3)

(+ 6) – (+ 8)

Дині

(+ 8) – (+ 10)

(+ 8) – (+ 10)

Кабачки

(+ 6) – (+ 1)

6

Капуста брюссельська 

(+ 12) – (+ 1)

8

Капуста качанова рання 

(+ 8) – (+ 1)

8

Капуста кольорова

(+ 8) – (+ 1)

8

Морква рання

(+ 8) – (+ 1)

8

Огурци

(+ 5) – (+ 10)

10

Персики

(+ 4) – (+ 1)

4

Помідори бурі і рожеві, то ж, червоні 

(+ 15) – (+ 8)

Слива, алича

(+ 7) – (+ 1)

7

Смородина, агрус   

(+ 2) – 0

3

Квасоля овочева   

(+ 8) – (+ 2)

10

Цитрусові      

(+ 10) – (+ 4)

Чорниця   

(+ 4) – 0

4

Яблука   

(+ 5) – (+ 3)

(+ 6)-(+ 8)

Свіжа зелень(салат, редис, зелений лук, кріп)

(+ 8) – (+ 1)

8

Молочні продукти і жири

Жир риб’ячий і морзверя (медичний)

-3

0

Жири тварини топлені, масло топлене

0, – 3

0

Маргарин

0 – (- 3)

не вище + 12

Молоко свіжіше і пастеризоване, молочні продукти

8

не вище + 8

Морозиво

не вище – 14

не вище – 18

Майонез

(+ 3) – (+ 18)

(+ 3) – (+ 18)

Масло рослиннеа

(+ 10) – (+ 2)

12

Олія вершкова   

не вище – 6

-6

Сири всякі

не вище + 8

не вище + 8

** Приведена вище інформація є довідковою і може ігноруватися при перевезенні або по рекомендації вантажоодержувача.

Холодильне устаткування може бути встановлене на:

·         Изотермічний фургон

·         Термічний фургон

ПОВЕРНУТИСЯ НАЗАД

  

       
Продаж вантажної та автобусної техніки:     Продаж вантажної та автобусної техніки:
Сливка В’ячеслав Вікторович     Гетьман Ігор Васильович
+38 (095) 283 12 80 +38 (095) 262 72 16
+38 (044) 206 81 10 +38 (044) 206 81 10
[email protected]      [email protected]
       
         
Оцініть автора
bus-truck.com.ua