Холодильне устаткування є системою охолоджування з компресорам, яка приводяться в дію двигуном транспортного засобу, і призначено для перевезення свіжих продуктів на малих вантажівках і автофургонах.
Стандартне холодильне устаткування складається з наступних компонентів:
· Конденсатор
· Випарник
· Компресор з приводом від двигуна
· Монтажний комплект
· Блок управління
Наші фахівці відповідно до Вашого технічного завдання можуть запропонувати установку холодильного устаткування провідних виробників на Ваш вибір:
Конденсатор
Випарник
Контроллер і компресор – стоянка*
* Компресор-стоянка – призначений для підтримки заданих низьких температур в термічному або ізотермічному фургоні вантажного автомобіля і забезпечення електроживлення автомобільних холодильних установок з прямим приводом від двигуна, в режимі стоянки при підключенні до однофазної мережі 220В або трифазній мережі 380В.
Рекомендації до температурного режиму**
Найменування вантажу |
t* C при перевезенні |
t* C при завантаженні |
М’ясо, риба, консерви |
||
Заморожені вантажі: м’ясо, субпродукти, м’ясо кроляче, птиця, риба, шпиг |
не вище – 12 |
не вище – 8 |
Бистрозамороженниє м’ясні, рибні, кулінарні вироби |
не вище – 18 |
-18 |
Ковбаси і ковбасні вироби варені |
0, + 6 |
8 |
Ковбаси копчені |
0, – 3 |
0, + 4 |
Ковбаси копчені |
0, – 3 |
0, + 4 |
Ковбаси сирокопчені |
(+ 10) – (+ 8) |
(+ 10) – (+ 8) |
Консерви всякі (окрім рибних) |
(+ 15) – (+ 20) |
– |
Консерви рибні |
10 |
0 |
М’ясо і птиця охолоджені |
0, – 1 |
0, + 4 |
М’ясо захололе |
(+ 10), (+ 4) |
(+ 4), (+ 12) |
Ікра рибна |
0 – (- 5) |
0 |
Маринадів, балики копчені і в’ялені |
0 – (- 3) |
0 |
Пресерви рибні |
0 – (- 5) |
0 |
Риба гарячого копчення не заморожена віще |
не вище – 8 |
-10 |
Риба копчена, сушено-в’ялена |
5 |
0 |
Риба крепко-, среднесоленая |
-5 |
2 |
Риба охолоджена перекладена льодом |
0 – (- 1) |
3 |
Слабосоленая оселедець в ящиках не віще |
не вище – 6 |
-6 |
Овочі і фрукти |
||
Абрикоси |
(+ 3) – 0 |
3 |
Ананаси |
(+ 11) – (+ 8) |
(+ 10) – (+ 13) |
Баклажани |
(+ 10) – (+ 8) |
(+ 7) – (+ 10) |
Банани не зовсім зрілі |
(+ 1) – (+ 11) |
(+ 12) – (+ 15) |
Виноград |
(+ 8) – (+ 1) |
8 |
Вишня, черешня |
(+ 2) – (+ 1) |
3 |
Горох лопатка |
(+ 5) – (+ 1) |
5 |
Груші |
(+ 5) – (+ 3) |
(+ 6) – (+ 8) |
Дині |
(+ 8) – (+ 10) |
(+ 8) – (+ 10) |
Кабачки |
(+ 6) – (+ 1) |
6 |
Капуста брюссельська |
(+ 12) – (+ 1) |
8 |
Капуста качанова рання |
(+ 8) – (+ 1) |
8 |
Капуста кольорова |
(+ 8) – (+ 1) |
8 |
Морква рання |
(+ 8) – (+ 1) |
8 |
Огурци |
(+ 5) – (+ 10) |
10 |
Персики |
(+ 4) – (+ 1) |
4 |
Помідори бурі і рожеві, то ж, червоні |
(+ 15) – (+ 8) |
|
Слива, алича |
(+ 7) – (+ 1) |
7 |
Смородина, агрус |
(+ 2) – 0 |
3 |
Квасоля овочева |
(+ 8) – (+ 2) |
10 |
Цитрусові |
(+ 10) – (+ 4) |
|
Чорниця |
(+ 4) – 0 |
4 |
Яблука |
(+ 5) – (+ 3) |
(+ 6)-(+ 8) |
Свіжа зелень(салат, редис, зелений лук, кріп) |
(+ 8) – (+ 1) |
8 |
Молочні продукти і жири |
||
Жир риб’ячий і морзверя (медичний) |
-3 |
0 |
Жири тварини топлені, масло топлене |
0, – 3 |
0 |
Маргарин |
0 – (- 3) |
не вище + 12 |
Молоко свіжіше і пастеризоване, молочні продукти |
8 |
не вище + 8 |
Морозиво |
не вище – 14 |
не вище – 18 |
Майонез |
(+ 3) – (+ 18) |
(+ 3) – (+ 18) |
Масло рослиннеа |
(+ 10) – (+ 2) |
12 |
Олія вершкова |
не вище – 6 |
-6 |
Сири всякі |
не вище + 8 |
не вище + 8 |
** Приведена вище інформація є довідковою і може ігноруватися при перевезенні або по рекомендації вантажоодержувача.
Холодильне устаткування може бути встановлене на:
· Изотермічний фургон
· Термічний фургон
ПОВЕРНУТИСЯ НАЗАД
Продаж вантажної та автобусної техніки: | Продаж вантажної та автобусної техніки: | |||
Сливка В’ячеслав Вікторович | Гетьман Ігор Васильович | |||
+38 (095) 283 12 80 | +38 (095) 262 72 16 | |||
+38 (044) 206 81 10 | +38 (044) 206 81 10 | |||
[email protected] | [email protected] | |||